De cursuskrant 2015-2016 is uit!

Deze is te verkrijgen aan de receptie van het CREA hoofdgebouw aan het Esrein.
Ook kun je de krant hier downloaden en online lezen of printen.
Op verzoek zenden we je graag een exemplaar per post.
Stuur daartoe een email aan administratie@creahengelo.nl

Welkom bij CREA

Wil je iets creatiefs en kunstzinnigs gaan doen? Je artistieke talent ontdekken en ontwikkelen? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres! Bekijk op deze pagina een selectie van onze seizoenscursussen of maak gebruik van de cursuszoeker en schrijf je direct online in. 

Gratis proefles

Wil je eerst een proefles? Dat kan altijd en is kosteloos. Stuur ons een mail of bel 074-2917597. We staan je ook graag te woord aan onze receptie in het hoofdgebouw als je meer informatie wilt of vragen hebt.

PROFITEER NU!

Als je je vóór 1 juli 2015 inschrijft voor een CREA cursus betaal je ook in seizoen 2015-2016 het oude tarief. Bij inschrijvingen na 1 juli geldt het nieuwe, hogere, tarief.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier, verkrijgbaar aan onze de receptie in het hoofdgebouw aan het Esrein of download hier het inschrijfformulier

De CREA knipkaart

Tip: Je kunt ook lessen volgen met de CREA knipkaart  als je meer vrijheid en flexibiliteit wilt.

Verwacht in 2015-2016

Workshops en korte cursussen van CREA op zaterdag / zondag bij Concordia in Enschede. Hou onze website in de gaten voor het aanbod www.concordia.nl

Nieuws & info

Kunst & Techniek in de Tent

Op zondag 16 augustus is bij de Houtmaat in Hengelo weer onze jaarlijkse open dag 'Kunst & Techniek in de Tent'. Tijdens deze open dag zijn er vanaf 13.00 - 17.00 uur optredens, demonstraties en workshops van CREA en Techniekmuseum HEIM.

Pimp de Straat

Het project Pimp de Straat, waarin AtelierZ, InteraktContour, Deep Yellow, de winkeliers van de Drienerstraat en enkele technici gedurende een aantal maanden intensief hebben samengewerkt, is een Community Art Project van CREA, uitgevoerd door beeldend kunstenaars Mirna Limon en Lara Vos.

Feestelijke opening, met optredens van PopsCool, op vrijdag 24 april 2015 om 13:30 uur

Locatie: Drienerstraat,aan de kant van de Enschedesestraat.

De kunstwerken zijn na de opening nog drie maanden lang te bewonderen.

Vacature: Vrijwilligers gezocht voor het Technieklokaal

Klik hier voor de vacature.

Gemeentelijke bijdrage in het cursusgeld bij CREA

Wil je graag een cursus bij CREA gaan volgen maar kun je dat niet betalen? Dan kun je misschien gebruik maken van een bijdrage van de Gemeente Hengelo uit het Sport- en cultuurfonds. Dit fonds is er speciaal om burgers financieel tegemoet te komen in de kosten van deelname aan sportieve of culturele activiteiten. Lees meer...

 

Ben je vaste cursist? Dan kun je gratis gebruik maken van atelierruimte bij CREA

Lees hier hoe het geregeld is 

 

 

Filmpjes maken

Kijk hier naar de nieuwste filmpjes die gemaakt zijn bij CREA op het YouTube kanaal van Patrick Ros.