Koper cursus Lara Vos

“Fijn dat CREA meerdere locaties heeft.
Mijn kind kan er op de fiets naar toe.”

Nieuws

 

 

CREA op Kunstmarkt Hasselo

Op 6 september a.s. staat CREA weer op de Kunstmarkt Hasselo in Hengelo.

De markt duurt van 11.00-16.30 uur.

Themamaanden

 

 

NIEUW! De CREA Themamaanden

In samenwerking met Techniekmuseum HEIM en Bibliotheek Hengelo. Het gehele seizoen 2014-2015 telkens een maand vol interessante activiteiten rondom een thema: exposities, lezingen, gastdocenten, lezingen & workshops, excursies. Voor iedereen is er wel iets leuks!

Download de flyer van oktober t/m december en houd de komende tijd deze website en de lokale media in de gaten voor meer informatie.

CREA tips & info

 

 


In de eerste week van september start het CREA seizoen na de zomervakantie weer op. Omdat wij graag kennis willen maken met nieuwe cursisten en wij jou ook in de gelegenheid willen stellen ons te leren kennen, bieden wij in die week gratis proeflessen aan. Zo kun je echt ervaren of wij een leuke cursus voor jou in ons aanbod hebben en of jij de sfeer bij CREA leuk vindt. Na deze week is een proefles niet meer kosteloos maar moet je daar een leskaart voor kopen.

 

Maak gebruik van deze buitenkans! We verwelkomen je graag op één van onze leslocaties. Wel willen we je vragen om je even van tevoren telefonisch of per email bij ons te melden, zodat we weten dat je komt.

 

 

Ben je vaste cursist? Dan kun je gratis gebruik maken van atelierruimte bij CREA

Lees hier hoe het geregeld is 

 

 

Geef de Nationale Kunstlesbon cadeau!

Wilt u een origineel cadeau geven: Geef de Nationale Kunstlesbon! De bon is bij CREA verkrijgbaar en in heel Nederland, ook bij CREA, in te wisselen. Het is leuk en origineel om een, of meerdere bonnen cadeau te geven van 15, 30 of 45 euro. Bovendien ondersteunt u het belang van kunstonderwijs. Geef een beeldhouwcursus, muziekles, een schildercursus, balletles, een fotografie workshop, een cursus schrijven of textiele werkvormen cadeau. Klik hier voor meer informatie.

Gemeentelijke bijdrage in het cursusgeld bij CREA

Wil je graag een cursus bij CREA gaan volgen maar kun je dat niet betalen? Dan kun je misschien gebruik maken van een bijdrage van de Gemeente Hengelo uit het Sport- en cultuurfonds. Dit fonds is er speciaal om burgers financieel tegemoet te komen in de kosten van deelname aan sportieve of culturele activiteiten. Lees meer...

 

Uw gift is welkom bij CREA!

 

Crea heeft de ANBI status

Geeft u wel eens aan een goed doel of een (kerkelijke) instelling? Dan bent u zeker niet de enige. Nederlanders doneren jaarlijks meer dan 4 miljard euro. Gelukkig maar, want zo kunnen veel mooie projecten gefinancierd worden.

Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?
Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. 

Bekijk hier de ANBI-registratie van CREA

Bekijk hier de informatie van de Belastingdienst m.b.t. giften